Menu


Naast de uitleen en verkoop van materialen biedt het KNLTB-loket verschillende andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Glow in the dark tennis, een reis terug in de tijd met de Wimbledon Classic clinic of het bezoek van een oud-tennisprof? Schrijf je in via het invulformulier of neem voor meer informatie over de pakketten contact op met Jurre Holman via 06-51003249 of jurre@leukedagweg.nl.

Tennis@school applicatiecursus 

Een dagdeel training en tips in het gebruik van Tenniskids@school. Deze training is een 3 uur durend programma inclusief ontvangst, theorie en praktijkvoorbeelden.

Deze cursus is het meest geschikt voor gebruikers die nog weinig tot geen ervaring hebben met de Tenniskids@school producten, bijvoorbeeld schoolleerkrachten, vakdocenten, combinatiefunctionarissen, tennisleraren. Met andere woorden: iedereen die zich in het werkveld beweegt van kinderen en tennis.

De dag wordt opgedeeld in een theoretisch deel en een praktijkdeel. Onderdelen die bij deze applicatiecursus aan bod komen, zijn:

·         Achtergrond Tenniskids@School (theorie)
·         Stappenplan Tenniskids@School, met voorbeelddocumenten (theorie)
·         Oefeningen voor diverse klassen
·         Schooltennistoernooi
·         Bespreken van een best-practice (theorie)
·         Materiaalpakket, wat zit er allemaal in (praktijk)
·         Schooltennismap, hoe te gebruiken (praktijk)
·         Tips & trics (praktijk)

Tennisleraren met een licentie kunnen bij deze applicatiecursus 2 PO-punten halen.

Voorwaarde voor het boeken van deze applicatiecursus:

-          Vereniging/school/gemeente  moet een Tenniskids@schoolpakket hebben (huur/koop) op moment van de cursus
-          Maximaal kunnen 16 mensen deelnemen aan een applicatiecursus met bovenstaande opzet
-          Tennisleraren met een licentie kunnen met deze applicatiecursus 2 PO-punten behalen.

De kosten van deze cursus bedragen in totaal € 350 euro. Dit is exclusief zaalhuur en catering. Om de situatie zo goed mogelijk na te bootsen gaat de voorkeur qua locatie uit naar een gymzaal.  


Tennis@school toernooi
Tijdens het Tenniskids@school toernooi zijn alle kinderen actief bezig, er hoeft weinig gewacht te worden en er zullen veel beurten gemaakt worden. Niet alleen de besten van de klas doen mee, maar het resultaat van alle kinderen telt mee!

Oefeningen zijn op basis van de Tenniskids@school methode en dus aan te passen voor elk niveau en leeftijd. In een ochtend van 3 uur kunnen er zo’n 100 tot 150 kinderen meedoen op de tennisbaan of in de gymzaal.

De locatie van het toernooi dient geregeld te worden door de aanvrager. Dat wil zeggen de tennisvereniging, school of gemeente. Mochten er meerdere scholen deelnemen aan het toernooi, dienen deze ook door de aanvrager benaderd te worden. De KNLTB kan wel ondersteunen in het beschikbaar stellen van voorbeelddocumenten zoals bijvoorbeeld uitnodigingen.

De begeleiding vanuit KNLTB voor dit Tenniskids@school toernooi bestaat uit 1 begeleider, daarnaast dienen er ouders, tennisleraren of schoolleerkrachten aanwezig te zijn om te helpen met de begeleiding van de verschillende oefeningen. De begeleider vanuit de KNLTB zal al deze mensen goed instrueren.

Een schooltennistoernooi kan al georganiseerd worden vanaf 75 kinderen.
Kosten bedragen dan € 5,- per kind.

Indien gewenst kan de KNLTB ook zorgen voor een prijs voor de winnende klas, hier zijn wel aanvullende kosten aan verbonden.


Aanwezigheid oud-tennisprof


Organiseer je een eind-activiteit voor Tenniskids@school of een straattennisactiviteit? Verkrijg extra (media)aandacht, bezoekers en nieuwe leden door het betrekken van een oud-proftennisser. Wat dacht je bijvoorbeeld van de aanwezigheid van Roland Garros finalist Martin Verkerk of meervoudig ATP-winnaar Sjeng Schalken? 

Van een clinic voor jeugdleden van de vereniging tot een demonstratiewedstrijd tussen oud-tennisprofs. Neem contact op met Tennis Events om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken via 0412 405 280 of door een e-mail te sturen naar info@tennisevents.nl


TennisFUN Rood & Oranje en TennisFUN Groen & Geel

De tennisFUN programma's zijn speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen. Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke clinic, toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen, zoals mikken op target doeken, de snelheidsmeter en een volley challenge. Iedere deelnemer krijgt een scorekaart, waarop de onderdelen afgestempeld worden. Het programma eindigt met de Tenniskids disco op de tennisbaan, waar iedere deelnemer nog verrast wordt met een leuk prijsje.

De KNLTB medewerker(s) nemen de mascotte pakken van Ace & Love mee, als jullie zorgen voor vrijwilligers in de pakken, kunnen de mascottes ingezet worden (dit is echt een meerwaarde!).

TennisFUN

Prijs

2 KNLTB (enter)trainers verzorgen het programma, de vereniging zorgt voor 4 vrijwilligers die meehelpen in het programma en minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

€550,00

Inclusief 2 uur reistijd

> 2 uur reistijd, €50 extra

1 KNLTB (enter)trainer verzorgt het programma, de vereniging zorgt voor 5 vrijwilligers die meehelpen in het programma en minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

€395,00

Inclusief 2 uur reistijd

>2 uur reistijd, €37,50 extra

 


Mobiele tenniscourtEen mobiele tennisbaan in het centrum van de stad of op de parkeerplaats bij je vereniging, club of bedrijf? Ideaal voor een sportdag of andere activiteit. 

Je kunt de materialen komen ophalen in Purmerend (bus met laadklep is nodig), maar we kunnen de baan ook bij je komen brengen en opbouwen of zelfs het complete programma verzorgen. 

Standaard bestaat uit verhuurpakket uit:

·         Pallet met mobiele sportcourt (16m bij 8m)

·         Opblaasboarding (20m bij 10m

·         Netinstallatie (6 meter)

·          3 rollen tape voor de belijning

·         20 ballen (rood) en 8 mini rackets

Mobiele tenniscourt

Prijs

Afhaalprijs en retourprijs in Purmerend

Een instructievideo toont je hoe de baan neergelegd en opgeruimd moet worden. Kleine vrachtwagen/bus met laadklep is vereist!

€129,00

We bezorgen de baan en helpen bij op-en afbouw

Je zorgt voor minimaal 2 vrijwilligers bij op- en afbouw

€495,00

1 KNLTB medewerker verzorgt programma op de baan

Je zorgt voor 2 vrijwilligers bij op-en afbouw, en 1 vrijwilligers bij het programma

€650,00

2 KNLTB medewerkers verzorgen tennisprogramma op de baan.

Je zorgt voor 1 vrijwilligers bij op-en afbouw

€850,00

 • €0,19 KM vanaf Purmerend
 • Prijzen zijn excl. 21% BTW

Glow in the dark


Alle lampen mogen uit en de black-lights gaan aan. Tijd voor een bijzondere ervaring; Glow in the dark tennis. Je tennist in het donker en ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander. Bovendien worden alle deelnemers opgepimpt met lichtjes en materialen die oplichten in het blacklight. De KNLTB medewerker verzorgt als lichtgevende gastheer/ vrouw het 2,5 uur durende tennisprogramma met verschillende tennis onderdelen en wedstrijden.

Glow in the dark tennis

Prijs

Verlichting per baan*

(4x LED COB 30 watt lampen + statieven) 


 

Decoratiepakket per baan*

(2x 50m UV Tape breed, 2x 25m UV Tape smal, 1 bol wol, 8 ballonnen,1x gezichtsstift)     


*Je dient de materialen zelf  op te halen op onze locatie in Purmerend of Beverwijk

€80,00

 

 

 

€50,00

Tennis (enter) t(r)ainer die een programma/ toernooi begeleidt* 

Je zorgt voor minimaal 1 vrijwilliger

 

Extra (enter) t(r)ainer *Prijs is inclusief bezorgkosten op-en afbouw en programma, duur programma 2,5-3 uur, inclusief geluidsset + boxen


€300,00

 

 

 €225,00 

 • Bij verhuur worden de materialen zonder verlengsnoeren geleverd. Het is mogelijk bekabeling bij te huren van €10,00 per baan 
 • €0,19 KM vergoeding vanaf Purmerend
 • Prijzen zijn excl. 21% BTW

Wimbledon Classic clinic


Stel je eens voor: Met de hele vereniging maak je een reis door de tennistijd. Van de tijd van de lange sokken en hoge kousen, tot de tijd van de korte strakke broekjes. Van houten rackets tot de aluminium rackets. Ideaal voor een jubileumfeest bij jullie op de vereniging.

Wimbledon Classic Tennis

Prijs

Programma, inclusief aankleding banen, classic racket voor elke deelnemer in bruikleen

 

1 KNLTB (enter)trainer verzorgt het programma, de vereniging zorgt voor 2 vrijwilligers die meehelpen in het programma en minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

€395,00

Programma, inclusief aankleding banen, classic racket voor elke deelnemer in bruikleen

 

2 KNLTB (enter)trainer verzorgen het programma, de vereniging zorgt voor minimaal 3-5 beschikbare banen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

€595,00

 • €0,19 KM vergoeding vanaf Purmerend
 • Prijzen zijn excl. 21% BTW


Service & volley challenge

Altijd al eens willen weten hoe hard je service gaat of wil je het clubrecord overvolleren proberen te verbeteren?

1.Service challenge

Een professionele snelheidsmeter bij jullie op de vereniging. In een kooi of op de baan.Leuke activiteit tijdens de clubkampioenschappen of het open toernooi eventueel in combinatie met het testen van rackets van de lokale sportwinkel.

2.Volley challenge

Na een korte clinic volleren, ga je in tweetallen kijken wie het clubrecord overvolleren in 30 seconden kan verbeteren.

Snelheidsmeter

Prijs

KNLTB medewerker + snelheidsmeter op uw park

3 uur durende activiteit, leuke prijsjes voor de recordhouders

 

Meerprijs extra uren

€295,00

 

 

€37,50 p/uur

 •  €0,19 KM vergoeding vanaf Puremerend
 • Prijzen zijn excl. 21% BTW

I Love Tennis Quiz

Een pubquiz, maar dan met tennisvragen, algemene vragen, muziekvragen en ludieke kleine opdrachten onder leiding van een quizmaster.  

De sfeer in het clubhuis zit er goed in, de teams zitten er klaar voor, op een iPad verschijnen de vragen en opdrachten in beeld nadat de quizmaster de introductie heeft gegeven. Op het grote scherm kun je de score live volgen. Kortom, een groot feest bij jullie in het clubhuis. Een echte activiteit om het verenigingsgevoel te vergroten, ideaal voor in de wintermaanden of tijdens een feestavond bij het open toernooi.

De quiz wordt aangepast aan de doelgroep, jeugd of volwassenen en kan uitgebreid worden met opdrachten en persoonlijke vragen over de vereniging en de leden. 

I Love Tennis Quiz

Prijs

I Love tennis quiz - tot 10 teams

Elk extra team

 

Vrijwilliger begeleidt de quiz, KNLTB levert (video) handleidingen aan.

De teams spelen op een eigen telefoon

€150,00

€12,50 per team

I Love tennis quiz (met telefoon) - tot 10 teams

Elk extra team

 

KNLTB medewerker presenteert de quiz met vragen en opdrachten

De teams spelen op een eigen telefoon

€395,00

€12,50

I Love tennis quiz - Tot 10 teams op iPad

Elk extra team

 

KNLTB medewerker presenteert de quiz met vragen en opdrachten

We nemen iPads voor elk team mee

€595,00

€35,00

 • €0,19 KM vergoeding vanaf Purmerend
 • Prijzen zijn excl. 21% BTWE-sports


Van jong tot oud, iedereen gamet. Maar hoe gaaf is het als we jullie kantine tot esportarena ombouwen? Speel jij het liefst Fornite of kies je toch voor FIFA? 

Samen zoeken wij naar een geschikte datum voor het evenement. Je ontvangt een pr-kit en deelnemers kunnen zich gemakkelijk online inschrijven. Je ziet elk moment wie er meedoen. Op de toernooidag bouwen wij op, leggen de regels uit en begeleiden het toernooi. Plezier staat op één met onze enthousiaste eventmanagers. De finale is op groot scherm en de winnaars krijgen een certificaat. Na het toernooi bouwen wij af. De deelnemers hebben een dag om over na te praten en nooit te vergeten! 


Fifa Toernooi Standaard


40 deelnemers

3 uur

1 eventmanager

10x FIFA 19 set-up

€399,-

Fifa Toernooi Uitgebreid


80 deelnemers

4 uur

2 eventmanagers

10x FIFA 19 set-up

€479,-

Fortnite toernooi


60 deelnemers

4 uur

2 eventmanagers

10x Fortnite set-up

€499,-

 • De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en exclusief kilometervergoeding