Voorwaarden


Bestellen
Bestellingen moeten binnenkomen via het bestelformulier op deze site. Tussen de besteldatum en leverdatum dienen minimaal 3 werkdagen te zitten.
Voorkeurstijd voor levering is helaas niet mogelijk.

U leent de materialen in een Dunlop Tenniskids@school pakket, juniortas en seniortas voor maximaal 4 weken (in maart/april) en de rest van het jaar maximaal 6 weken achter elkaar. Vakantieperiodes tellen gewoon mee. De Tenniskids blauw pakketten kunt u lenen voor maximaal 10 weken aaneen.

Alle pakketten worden verhuurd zoals ze op de site staan, op maat gemaakte pakketten zijn helaas niet mogelijk.

Levering & retour
Alle materialen worden gebracht en gehaald door onze koeriersdienst: Packs. Op de dag van levering kunnen wij voor u nagaan hoe laat de koerier ongeveer langs zal komen. De avond voor retour kunt u zelf met een track & trace nummer zien hoe laat de koerier langs komt.
Er dient altijd iemand aanwezig te zijn bij levering en ophalen van de materialen. Bij het retourneren dienen de materialen klaar te staan op het adres, zodat de koerier snel weer door kan. Let op dat alle geleverde Dunlop-materialen weer in de juiste tas aanwezig zijn!

95% van onze leveringen worden op tijd gedaan. We kunnen echter geen garanties geven, wilt u zeker weten dat de materialen op tijd zijn, bouw dan een paar dagen marge in.

Kosten
Bij de verhuur- en verkooppakketten staat duidelijk vermeld welke prijzen we hanteren. 
Tenniskids@school-diploma's kunnen kosteloos toegevoegd worden aan een bestelling van tennismaterialen. Wilt u enkel diploma's ontvangen, kan dit uiteraard ook. U betaalt dan de verzendkosten voor het pakket.  Er staat ook een downloadlink op de uitleen-pagina, daar kunt u de diploma's kosteloos downloaden.

Indien de Dunlop-materialen bij het retour incompleet of beschadigd zijn, zijn wij genoodzaakt om een factuur na te sturen. 
LET OP: onze pakketten bestaan enkel uit Dunlop-materialen en andere merken die retour worden gezonden zullen wij beschouwen als ontbrekende materialen. De kosten voor ontbrekende/beschadigde materialen zijn als volgt:
Meer dan 5 tennisballen: € 1,50 (per bal)
Tennisracket: € 15,-
Lesmap: € 20,-
Tennisnet: € 55,-
Meer dan 3 hoedjes: € 2,- (per stuk)

Gatendoek: volledig nieuwe aanschaffen of €110,- 
Haakjes van gatendoek: €1,- (per stuk)

Annuleren
Indien de bestelling 3 werkdagen voor leverdatum geannuleerd wordt, kan dit zonder extra kosten verwerkt worden.
Indien de bestelling korter dan 3 werkdagen voor leverdatum geannuleerd wordt, zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden.
2 werkdagen voor leverdatum: 50%
1 werkdag voor leverdatum: 100%

Contactmomenten
Er zullen minimaal de volgende contactmomenten zijn:

  • Wanneer u een bestelling doet, krijgt u een bevestiging per mail. 
  • Twee werkdagen voor levering van de materialen ontvangt u een pakbon met daarin nogmaals wat u precies heeft besteld, waar het geleverd wordt en wat de retourdatum is.
  • Ongeveer een week na levering ontvangt u digitaal de factuur.
  • Een dag voor de retourdatum van de materialen ontvangt u per mail een herinnering, met daarin ook het Track & Trace nummer.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via: uitleen@knltb.nl of 088-1302700.