Voorwaarden


Bestellen
Bestellingen moeten binnenkomen via het bestelformulier op deze site. Tussen de besteldatum en leverdatum dienen minimaal 3 werkdagen te zitten.
Voorkeurstijd voor levering is helaas niet mogelijk.

U leent de materialen in een Dunlop Tenniskids@school pakket, juniortas en seniortas voor maximaal 4 weken (in maart/april) en de rest van het jaar maximaal 6 weken achter elkaar. Vakantieperiodes tellen gewoon mee. De Tenniskids blauw pakketten kunt u lenen voor maximaal 10 weken aaneen.

Alle pakketten worden verhuurd zoals ze op de site staan, op maat gemaakte pakketten zijn helaas niet mogelijk.

Levering & retour
Alle materialen worden vervoerd via koeriersdiensten, in opdracht van het distributiecentrum waarbij wij zijn aangesloten. Voor het retourneren van de materialen is de procedure als volgt:
U krijgt een mail met een sticker die u op de doos kunt plakken. Vervolgens kunt u dit afgeven bij een depot, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven!

Let op dat alle geleverde Dunlop-materialen weer in de juiste tas aanwezig zijn!

95% van onze leveringen worden op tijd gedaan. We kunnen echter geen garanties geven, wilt u zeker weten dat de materialen op tijd zijn, bouw dan een paar dagen marge in.

Kosten
Bij de verhuur- en verkooppakketten staat duidelijk vermeld welke prijzen we hanteren. 
Tenniskids@school-diploma's kunnen kosteloos toegevoegd worden aan een bestelling van tennismaterialen. Wilt u enkel diploma's ontvangen, kan dit uiteraard ook. U betaalt dan de verzendkosten voor het pakket.  Er staat ook een downloadlink op de uitleen-pagina, daar kunt u de diploma's kosteloos downloaden.

Indien de Dunlop-materialen bij het retour incompleet of beschadigd zijn, zijn wij genoodzaakt om een factuur na te sturen. 
LET OP: onze pakketten bestaan enkel uit Dunlop-materialen en andere merken die retour worden gezonden zullen wij beschouwen als ontbrekende materialen. De kosten voor ontbrekende/beschadigde materialen zijn als volgt:
Meer dan 5 tennisballen: € 1,50 (per bal)
Tennisracket: € 15,-
Lesmap: € 20,-
Tennisnet: € 55,-
Meer dan 3 hoedjes: € 2,- (per stuk)

Gatendoek: volledig nieuwe aanschaffen of €110,- 
Haakjes van gatendoek: €1,- (per stuk)

Annuleren
Indien de bestelling 3 werkdagen voor leverdatum geannuleerd wordt, kan dit zonder extra kosten verwerkt worden.
Indien de bestelling korter dan 3 werkdagen voor leverdatum geannuleerd wordt, zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden.
2 werkdagen voor leverdatum: 50%
1 werkdag voor leverdatum: 100%

Contactmomenten
Er zullen minimaal de volgende contactmomenten zijn:

  • Wanneer u een bestelling doet, krijgt u een bevestiging per mail. 
  • Twee werkdagen voor levering van de materialen ontvangt u een pakbon met daarin nogmaals wat u precies heeft besteld, waar het geleverd wordt en wat de retourdatum is.
  • Ongeveer een week na levering ontvangt u digitaal de factuur.
  • Een dag voor de retourdatum van de materialen ontvangt u per mail een herinnering, met daarin ook het Track & Trace nummer.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via: uitleen@knltb.nl of 088-1302700.