Menu

Voorwaarden


Bestellen
Bestellingen moeten binnenkomen via het bestelformulier op deze site. Tussen de besteldatum en leverdatum dienen minimaal 3 werkdagen te zitten. Om er zeker van te zijn dat het pakket op tijd in huis is, dient u een bezorgdatum te kiezen die minimaal 2 werkdagen vóór de 1e activiteit is. Voorkeurstijd voor levering is helaas niet mogelijk. 

U leent de materialen in een Dunlop Tenniskids@school pakket, juniortas en seniortas voor maximaal 4 weken (in maart/april) en de rest van het jaar maximaal 6 weken achter elkaar. Vakantieperiodes tellen gewoon mee. De Tenniskids blauw pakketten kunt u lenen voor maximaal 10 weken aaneen.

Alle pakketten worden verhuurd zoals ze op de site staan, op maat gemaakte pakketten zijn helaas niet mogelijk.

Levering & retour
Alle materialen worden vervoerd via koeriersdiensten, in opdracht van het distributiecentrum waarbij wij zijn aangesloten. Voor het retourneren van de materialen is de procedure als volgt: Van het distributiecentrum ontvangt u een omstreeks de retourdatum een e-mail. In deze e-mail staat meer informatie over het retour sturen van de tennismaterialen. Als bijlage bij deze e-mail ontvangt u een retourlabel, deze kunt u uitprinten en in de plastic hoes schuiven die aan de materialentas zit.  Vervolgens kunt u de tas afgeven bij een Post NL servicepunt, zij sturen de tas naar ons retour. Voor u zijn hier geen kosten aan verbonden. 

Let op dat alle geleverde Dunlop-materialen weer in de juiste tas aanwezig zijn!

95% van onze leveringen worden op tijd gedaan. We kunnen echter geen garanties geven, wilt u zeker weten dat de materialen op tijd zijn, bouw dan een paar dagen marge in.

Kosten
Bij de verhuur- en verkooppakketten staat duidelijk vermeld welke prijzen we hanteren. 
Tenniskids@school-diploma's kunnen kosteloos toegevoegd worden aan een bestelling van tennismaterialen. Wilt u enkel diploma's ontvangen, kan dit uiteraard ook. U betaalt dan de verzendkosten voor het pakket.  Er staat ook een downloadlink op de uitleen-pagina, daar kunt u de diploma's kosteloos downloaden.

Indien de Dunlop-materialen bij het retour incompleet of beschadigd zijn, zijn wij genoodzaakt om een factuur na te sturen. 
LET OP: onze pakketten bestaan enkel uit Dunlop-materialen en andere merken die retour worden gezonden zullen wij beschouwen als ontbrekende materialen. De kosten voor ontbrekende/beschadigde materialen zijn als volgt:
Meer dan 5 tennisballen: € 1,50 (per bal)
Tennisracket: € 15,-
Lesmap: € 20,-
Tennisnet: € 55,-
Meer dan 3 hoedjes: € 2,- (per stuk)

Gatendoek: volledig nieuwe aanschaffen of €110,- 
Haakjes van gatendoek: €1,- (per stuk)

Annuleren
Indien de bestelling 3 werkdagen voor leverdatum geannuleerd wordt, kan dit zonder extra kosten verwerkt worden. Indien de bestelling korter dan 3 werkdagen voor leverdatum geannuleerd wordt, zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden:

2 werkdagen voor leverdatum: 50%
1 werkdag voor leverdatum: 100%

Annuleren Ace & Love

Kosteloos annuleren van Ace & Love is mogelijk tot 7 dagen van tevoren. Hierna is het volledige bedrag verschuldigd.  

Bij voorspelde hevige regenval is het mogelijk om in overleg met de KNLTB tot drie uur van tevoren het bezoek van Ace & Love kosteloos te verplaatsen.

Bij annulering door hevige regenval minder dan 3 uur van tevoren worden de volledige kosten in rekening gebracht. Als tegemoetkoming bieden we korting van 50% aan op een nieuw bezoek van de mascottes. 

Contactmomenten
Er zullen minimaal de volgende contactmomenten zijn:

  • Wanneer u een bestelling doet, krijgt u een bevestiging per mail. 
  • 1 werkdag voor levering van de materialen ontvangt u van het distributiecentrum een e-mail met daarin het adres waar de zending geleverd wordt en een track & trace code van Post NL. 
  •  Ongeveer een week na levering ontvangt u digitaal de factuur.
  • Omstreeks de retourdatum ontvangt u van het distributiecentrum een e-mail met instructies voor het retour sturen van de bestelling. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via: uitleen@knltb.nl of 06-19047880.